Verkoop

Voor de technische inrichting van horecagelegenheden, winkels, boardrooms, vergaderzalen, sporthallen en klaslokalen kunt u rekenen op de jarenlange ervaring van JABA Audiovisueel. Wij voorzien u met veel plezier van kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor geluid, beeld en licht. Als partner van onder andere Bose Pro, Sennheiser en Extron, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele apparatuur en bieden wij u graag een oplossing op maat. Aanvullend verzorgen wij de installatie, het onderhoud en – indien noodzakelijk – de reparaties, zodat ook op lange termijn de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit van de apparatuur zijn gewaarborgd.

 

Werkwijze verkoop

Wanneer u op het punt staat om te verbouwen of om oude apparatuur te vervangen, dan voorziet JABA Audiovisueel u graag van actueel advies. Wij komen bij u langs om de ruimte in kwestie te bekijken en eventuele omgevingsfactoren te signaleren. Zo krijgen wij een complete indruk, op basis waarvan een goed onderbouwde en op maat gemaakte offerte wordt uitgebracht. Wij willen u al het werk uit handen nemen en bieden daarom een totaaloplossing voor de inrichting van uw zakelijke ruimte. Uiteraard kunt u ook op JABA rekenen, wanneer u één of enkele apparaten wilt vervangen. Mocht u meer baat hebben bij een tijdelijke oplossing, dan kunnen wij u van dienst zijn met de verhuur van audiovisuele apparatuur.

Neem contact met ons op om een afspraak op locatie te maken of om langs te komen in onze showroom. JABA Audiovisueel adviseert u graag over welke oplossing het beste bij uw situatie past.

– JABA Audiovisueel wordt onder andere ingezet door –