Over ons

JABA Audiovisueel is specialist op het gebied van verhuur en verkoop van audiovisuele apparatuur. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan in onze dienstverlening voorop. De drijvende krachten achter JABA hebben een passie voor het vak, kunnen snel schakelen en spelen in op behoeftes van opdrachtgevers. Zo denken wij altijd met opdrachtgevers mee om hen van een advies op maat te voorzien. Persoonlijk contact speelt hierin een essentiële rol. Het doel is om een totaaloplossing op maat te bieden, die de verwachtingen van opdrachtgevers overstijgt.

Voor elk evenement, zoals een zakelijke bijeenkomst, conferentie of vergadering, stelt JABA een uitgebreid assortiment aan geluids-, beeld- en lichtapparatuur beschikbaar. Ons team van deskundige technici adviseert, installeert, ondersteunt, onderhoudt en repareert, indien nodig.

JABA Audiovisueel is officieel partner van Bose Pro, Sennheiser en Extron.

 

Geschiedenis JABA Audiovisueel

In 1980 werd JABA Audiovisueel opgericht; ondertussen is de tweede generatie binnen het familiebedrijf actief. JABA had oorspronkelijk de focus op band-dia producties. Door de jaren heen kregen opdrachtgevers echter ook behoefte aan professionele apparatuur om presentaties goed te vertonen. JABA speelde hier effectief op in door haar dienstverlening verder uit te breiden. Dit betekende het begin van de verhuur van audiovisuele apparatuur, waar JABA zich vandaag de dag op richt. Ook voor de verkoop van audiovisuele apparatuur kunnen opdrachtgevers op ons bouwen. Op verzoek worden er tevens nog steeds audiovisuele producties gemaakt.

– JABA Audiovisueel wordt onder andere ingezet door –